“Добрият дизайн е
в детайлите”

“Добрият дизайн е
в детайлите”

“Добрият дизайн е
в детайлите”

За нас

Кои сме ние

Студио Албертин създава стилни и функционални интериорни решения за жилищни и публични пространства в цял свят.

Водени от мисията ни да създаваме интериори, повишаващи качеството на живот и отразяващи индивидуалността на нашите клиенти, ние подхождаме към всеки проект с педантично внимание към всеки детайл. В основата на всички наши решения са желанията и нуждите на клиента и начина, по който ще бъде използвано пространството. Целта ни е да го превърнем в истински красиво, удобно и функционално такова, което да бъде перфектната предпоставка за щастлив живот и успешен бизнес. Ние предоставяме много повече от услуга за декориране – ние създаваме дизайни, които са съвременни и актуални, стилни и вечни.

11+

Години опит

5k+

3d Визуализации

3k+

Реализирани проекта

3

Държави

A woman photo-the owner of the interior studio

Виктория Памукова

Oсновател

Виктория Памукова завършва висшето си образование в Маями, САЩ, където преминава и по-голямата част от бизнес практиката й. Именно там се заражда интересът й към интериорния дизайн и оформление на различни пространства. В своята кариера Виктория черпи опит от множество престижни хотелски  групировки, чиито мащаби и красиви интериори още повече я вдъхновяват да поеме в тази посока. Впоследствие всичко довежда до създаването на Albertin Design в партньорство с нейната близка приятелка и талантлива дизайнерка.

Защо да избереш нас

Какво ни прави
уникални

лично отношение към всеки един проект

Отделяйки необходимото време и внимание, ние гарантираме, че ще получите мечтания интериор, който отговаря максимално на вашата идентичност.

An icon- a heart with a pencil inside of it
Pencil lamp icon

Най-новите и функционални интериорни решения

Прилагайки последните тенденции в интериорния дизайн, ние създаваме неостаряващи концепции, винаги в съответствие с вашите изисквания.

A pencil and a ruler icon

От цялостната визия до най-дребния детайл

Ще бъдем до вас през цялото пътешествие, наречено интериорен проект – от идеята до реализацията в най-дребния детайл.

Доволни клиенти

Какво мислят
клиентите за нас

Previous slideNext slide

Доверихме се на студио Албертин за реализацията на интериорния проект на нашето жилище в София Парк. Отлична работа с прецизност към всички детайли. През повечето време бяхме в чужбина, така че Албертин се погрижиха за всичко и управляваха проекта до завършване. С радост препоръчваме техните услуги.

Мариaн Маринов

Благодаря на студио Албертин за работата по проектиране и създаване интериора на моето жилище. Всички мои изисквания и детайли бяха взети под внимание. Страхотен екип, страхотен дизайн. Препоръчвам сърдечно!

Любомир Ганев

Студио Албертин изготвиха специален дизайн за бутиците на Христо Стоичков – H8S. Стил, класа и характер, които подхождат само на една легенда! Страхотен екип, винаги препоръчваме техните услуги.

H8S

Екипът на Албертин осъществи три важни за нас проекта. Всички технически параметри бяха прецизирани в детайл. Дизайнът беше изцяло разработен по желанията и нуждите на фирмата и нашите служители. С удоволствие препоръчваме техните услуги и ще се радваме да осъществим още проекти заедно.

Mobisystems

Доверихме се на студио Албертин за разработването на жилищен дизайн,  цялостна концепция на ремонтна дейност, обзавеждане, управление на обект и декор. Благодарим и препоръчваме техните услуги. 

Asset Insurance

Албертин създадоха един чудесен проект за мен. Изцяло усетиха моя стил, динамичен начин на живот и педантичност към детайлите. Креативният им поглед пресъздаде личния ми подпис в един страхотен и различен интериор. 

Георги Петков

Изключително позитивни професионалисти със страхотен вкус и поглед, спрямо дизайна. Взеха под внимание всички особености на жилището и успяха да създадат мечтания от мен интериор. Изключително съм доволна и препоръчвам техните услуги.

Кремена Русева

Издържаният стил, цветоусещането и високия клас материали са изключително важни за мен не само като артист, но и като клиент. Доверявам се на екипа на Албертин за осъществяването на моите мечтани интериорни проекти и ги препоръчвам с удоволствие. 

Теодора Дачева

Страхотен екип, благодаря им за целия професионализъм по създаването на перфектния за мен проект. Всичко от проектиране и дизайн до изпълнение – пълна комплексна услуга. Препоръчвам със сигурност.

Мариета Сарафова

Свържи се с нас

Превръщаме идеите Ви в реалност

Направete запитване